ABOUT ME

Mijn naam is Sarah en ik loop alweer 19 jaar op deze planeet rond. Ik heb altijd al een zwak gehad voor bloggen en dit heb ik een paar jaar terug ook lang gedaan, helaas stond school op de eerste plek en ben ik gestopt met die blog. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik mijn VWO diploma heb behaald en momenteel studeer ik Communication Multimedia Design in Maastricht, een studie die perfect aansluit bij mijn hobby's.

Mijn interesse voor mode heeft zich vanaf mijn 12e levensjaar steeds meer ontwikkeld, met als gevolg dat ik nu een veel te grote kledingkast heb en veel te veel kledingstukken. Alhoewel, a girl can never have enough clothes right? Nog steeds ben ik dol op mode, maar sinds een jaar geleden ben ik ook steeds meer verliefd geworden op visagie. Ik ben hierin nog steeds aan het leren, want ik noem mijzelf zeker geen visagiste, maar op een dag ben ik wel van plan ook hier een diploma in te halen, buiten mijn gewone studie.

Al met al heeft zich dit tot gebundeld tot mijn blog: classsyandsassy. Waarom deze naam? Because I think it's fabulous. Hier komen al mijn passies, liefdes en interesses samen. Van visagie naar fotografie naar lifestyle gerelateerde dingen. Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier mijn blog lezen als dat ik er met plezier aan werk.

Liefs,
Sarah